VOORMALIG LERAAR
Dat ik gespecialiseerd ben in voorstellingen voor kinderen is niet zo verbazend als je weet dat ik een voormalig leraar ben.
Werken met kinderen is mijn passie en dat is te zien als ik op het toneel sta.

Publieksreactie:
“De kinderen vonden het geweldig! Zowel de kleintjes als groep acht…
MAAR IK OOK! Ik heb me rot gelachen!”

 

een Kast vol Goochelverhalen

goochelshow

Verhalen hebben toverkracht. Verhalen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten om je mee te laten voeren naar een andere wereld. Naar een wereld waarin alles kan!
Hilbert heeft een kast vol van dat soort verhalen. Achter ieder deurtje en in ieder laatje zit een verhaal… én een goocheltruc! Over zijn strenge schooljuf of een ontsnapte tijger. Of het geheim achter de zuurtjesfabriek.
Houd jij ook van verhalen? Houd jij ook van goochelen? Ga dan lekker zitten voor een voorstelling vol verhalen, humor en toverpret.

Heel geschikt voor het afscheid van een directeur, een
jubileum of een meester- en juffendag

 

Nico met z’n Kliko

Nico-op-school

Vieze touwtjes, kapotte snotlappen en zo veel mogelijk andere rotzooi. Nico spaart het allemaal. Hij struint over straat op zoek naar de rommel die mensen achter hebben gelaten. Want je wilt niet weten wat voor prachtige dingen je met die troep kunt doen! “Riesaikele heet dat!” Met zijn kliko vol rommel vermaakt hij iedereen om zich heen. De ene goocheltruc na de andere komt voorbij, waarbij Nico probeert zijn publiek ook nog een beetje op te voeden op afvalgebied.
Een hilarische goochelvoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt!

Een voorstelling voor de hele school, of de klassen langs in het kader van een opruim-project… Alles kan. Nico is zo flexibel als elastiek.