< color="#961822">LOGICA BRENGT JE VAN A NAAR B. FANTASIE BRENGT JE OVERAL

De bibliotheek is bij uitstek de plek waar ik me thuis voel. Boeken, verhalen, fantasie… Wat wil een mens nog meer? Ik treed dan ook zeer regelmatig op in bibliotheken om kinderboekenweek, voorleeswedstrijd of leesvirus-project te betoveren! Als oud-leraar vind ik het heel belangrijk dat dit soort projecten blijven bestaan, dus help ik graag mee om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Publieksreactie:
“Weet je wat jij doet? Je maakt mensen blij! Kijk nou naar die rode wangetjes!”

 

kinderboekenweek 2023 – Welkom bij Nico thuis

Nico welkom bij mij thuis
Nico heeft geen huis. Dat is niet zielig, want hij is heel graag buiten. Heerlijk vindt ‘ie dat! Eigenlijk is de natuur zijn huis.
Kom maar eens op visite. Dan kun je het zien.
Met zijn grote mond, oneindig enthousiasme en veel humor, laat Nico je zijn huis zien terwijl de goocheltrucs je om de oren vliegen. Ondertussen legt hij je ook nog eens uit waarom je nooit, maar dan ook echt nooit een milkshakebeker op straat mag gooien!

Niet achterom kijken… Niet met je ogen knipperen… Want als je iets mist, lig je ’s avonds in bed te balen als een stekker!
 
Deze voorstelling kan uiteraard ook op scholen gespeeld worden.

 

Voorleeswedstrijd

kinderjury

De volledige presentatie, afgewisseld met hier en daar een goocheltruc, met als resultaat dat de middag één geheel wordt, waarbij ook de act tijdens het jury-overleg op een natuurlijke wijze in het geheel past.

Niets past beter bij boeken dan fantasie, verhalen, theater en magie!