LOGICA BRENGT JE VAN A NAAR B. FANTASIE BRENGT JE OVERAL

De bibliotheek is bij uitstek de plek waar ik me thuis voel. Boeken, verhalen, fantasie… Wat wil een mens nog meer? Ik treed dan ook zeer regelmatig op in bibliotheken om kinderboekenweek, voorleeswedstrijd of leesvirus-project te betoveren! Als oud-leraar vind ik het heel belangrijk dat dit soort projecten blijven bestaan, dus help ik graag mee om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Publieksreactie:
“Weet je wat jij doet? Je maakt mensen blij! Kijk nou naar die rode wangetjes!”

 

Voorleeswedstrijd
kinderjury

De volledige presentatie, afgewisseld met hier en daar een goocheltruc, met als resultaat dat de middag één geheel wordt, waarbij ook de act tijdens het jury-overleg op een natuurlijke wijze in het geheel past.

Niets past beter bij boeken dan fantasie, verhalen, theater en magie!

 

kinderboekenweek

reis-mee-met-professor-D
Ieder jaar maak ik een act die aansluit bij de kinderboekenweek. Vorig jaar ging ik als Professor D op reis, en in de jaren daarvoor heb ik voor ‘opa’s en oma’s’ gegoocheld, was het ‘griezelig’ of ‘raar’…
Vanwege de Corona heb ik besloten dit jaar over te slaan en me vol te richten op het seizoen daarna. Ervan uitgaande dat we dan weer fijn met z’n allen naar de bibliotheek kunnen om van een voorstelling te genieten.