Wereldkampieoenschappen Goochelen Italie


wereldkampioenschap

We zijn weer terug. Met een 4-man sterk top-orkest (Vincetn van Lent, Danny Bakkum, Bas Bons en Dennis Smits), 2 technici (Arlette Hanson en Radek Cadil), en een stage hand (Rob Laarhoven) hebben we in Rimini een poging gedaan een prijs te pakken bij de wereldkampioenschappen goochelen. Dat is helaas niet gelukt. Maar de concurrentie was dan ook moordend. De nieuwe wereldkampioen, die goochelt niet, maar hij tovert!
Mocht je ooit de kans hebben Hector Mancha te zien.. Meteen doen! Hij is fenomenaal!
Je begrijpt dat we wel heel veel plezier hebben gehad in ItaliĆ«… En wie weet doen we over 3 jaar een nieuwe poging. Dan is het WK in Korea.

 

de Magische Winkel


Waarschijnlijk komt het doordat ik uit het onderwijs kom… Maar ik vind het nu eenmaal ontzettend leuk om jonge goochelaars te begeleiden. Om ze de kneepjes van het vak te leren. Ik doe dat binnen de goochelwereld, maar sinds kort ook op TV.
In het programma ‘De Magische Winkel’ leggen goochelgrootmeesters aan jonge goochelaars trucs uit, die ze vervolgens thuis of op school zelf gaan laten zien. Een van die grootmeesters ben ik!
Hieronder kun je de uitzendingen bekijken. Veel plezier!

Je kunt op de site van AVRO/TROS ook de uitleg zien van de trucs van mij en de andere goochelgrootmeesters.

 

Speelfilm


Een heel klein stukje uit de act waarmee ik samen met Jofri Nederlands Kampioen Goochelen in 2013 ben geworden, is te zien in de jeugdfilm ‘Bannebroek’s Got Talent’. Een heerlijke film over 2 vrienden, die door het zien van onze act op het idee komen om een goochelduo te gaan vormen.
Hieronder kun je de scene zien. Wil je de hele film bekijken? Dat kan op: Zappbios