MAG IK ME EFFE INDOCTRINEERE? MIJN NAAM IS NICO.. EN DAT IS M’N KLIKO!

Je ziet het er misschien niet aan af. Maar dankzij zijn oneindig enthousiasme en zijn natuurlijke charme, neemt hij iedereen voor zich in. Goochelend met de rommel uit zijn kliko vermaakt en verwondert Nico zijn omstanders.

Of dit er nu tachtig zijn, of twee…
Of hij nu op een school rondloopt,
bij een afvalverwerkingsbedrijf,
bij een educatief natuurcentrum
of als hij fungeert als presentator van een gala-avond.


Kijk voor meer info op de eigen site van Nico
Nico met zn kliko

Nico struint graag rond om te zien of er nog wat rommel te vinden is die hij zou kunnen gebruiken. Bij afvalverwerkingsbedrijven… Bij milieuactiviteiten… Op scholen of bibliotheken… Hij is zelfs gesignaleerd in koninklijk gezelschap!

Nico ergert zich mateloos aan mensen die alles zomaar weggooien zonder te bedenken wat je allemaal nog voor moois met dat afval zou kunnen doen (“Riesaikele heet dat!”) Met zijn kliko vol rommel (“Mot u dat blikkie kwijt? Gooi hier maar in hoor…”) vermaakt hij iedereen om zich heen. Soms een grote groep mensen tegelijk, maar ook regelmatig individueel.

De ene goocheltruc na de andere komt voorbij, waarbij Nico probeert de omstanders ook nog een beetje op te voeden op afvalgebied.

Publieksreactie:
“Wil je even meegeven, dat ik voor het eerst sinds jaren de burgemeester van z’n stoel heb zien vallen van het lachen. Meestal zittie een beetje besmuikt te grinniken, maar nu zat hij te bulderen van het lachen. Knap gedaan!
Ik maak als fotograaf heel wat van dit soort avondjes mee, maar jij hebt het helemaal door, ook met die aankondigingen enzo…”